لوگو شرکت باراد
لوگو شرکت باراد
  • صفحه اصلی
  • درباره باراد
  • محصولات
  • وبلاگ
  • ثبت گارانتی
  • اخذ عاملیت
  • تماس با ما
   صفحه اصلی    /       وبلاگ    /       پزشکی و سلامت     /         اصلاح طرز نشستن و ایستادن، راهی برای تسکین رماتیسم مفصلی (دومین نوع آرتروز)   

اصلاح طرز نشستن و ایستادن، راهی برای تسکین رماتیسم مفصلی (دومین نوع آرتروز)


گردآورنده: تیم تحقیق و توسعه باراد
22 آبان 1399
رماتیسم

رماتیسم مفصلی rheumatoid arthritis چیست؟

رماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوید دومین نوع آرتروز شایع در جهان است. تغییر شکل در ظاهر مفصل‌ها شاید حاکی از این آرتروز باشد. معمولاً دردهای این نوع آرتروز صبح ها بیشتر خودش را نشان می‌دهد. رماتیسم مفصلی در گروه بیماری های خود ایمن نیز طبقه‌بندی می‌شود.

دردهای رماتیسم

بیماری خود ایمنی autoimmune disease چیست؟

از جمله بیماری‌های شناخته شده و شایع خود ایمنی می‌توان به لوپوس، ام اس (multiple scoliosis) دیابت نوع 1 و آرتریت روماتید اشاره کرد. یکی از مهم‌ترین عوامل بروز و تشدید کننده این دسته بیماری‌ها استرس و اضطراب عنوان می‌شود. معمولا برای این دسته بیماری‌ها درمان قطعی وجود ندارد و باید با پرهیز غذایی و کنترل فعالیت بدنی، عوارض و درد ناشی از این بیماری را کنترل کرد.

رماتیسم مفصلی: یک بیماری خود ایمنی

آرتریت روماتوئید یک بیماری التهابی مزمن است که معمولاً باعث درد، تورم، سفتی و تغییر شکل در مفصل می‌شود. این علایم بیشتر در مفاصل کوچک‌تر مانند مفاصل دست و پا دیده می‌شود. در آرتریت روماتوئید، بدن به اشتباه سلول‌های سفید خون را برای حمله به سینوویوم (لایه داخلی کپسول مفصلی، لایه سینوویوم یا غشاء سینوویال نامیده می‌شود) می‌فرستد و منجر به التهاب در محل می‌شود.

روماتیسم مفصلی

به طور خلاصه می‌توان آرتروز رماتیسمی را به 4 مرحله تقسیم‌بندی کرد:

مرحله اول: در این مرحله گلبولهای سفید خون یک لایه روی سینوویوم تشکیل می‌دهند.

مرحله دوم: سنیوویم همچنان در حال ضخیم شدن است و یک بافت جدید غیر عادی به نام پانوس روی آن در انتهای استخوان تشکیل می‌شود.

مرحله سوم: در این مرحله پانوس آنزیم‌هایی به نام لیزوزوم ها را آزاد می‌کند که می‌تواند باعث آسیب به کلیه غضروف‌ها، استخوان‌ها و بافت نرم باشد.

مرحله چهارم: پس از تخریب غضروف در مراحل قبل، در این مرحله انتخاب به سایر قسمت‌های اطراف منتقل می‌شود و حرکت را با مشکل مواجه می‌کند.

راهی برای تسکین آرتروز رماتیسمی

آرتروز رماتیسمی یا آرتریت روماتوئید می‌تواند روی بیشتر بخش‌های زندگی شما اثر بگذارد. می‌تواند حتی شغل شما را تحت تاثیر قرار دهد. از آنجایی که این نوع آرتروز درمان قطعی ندارد می بایست محیط کار را مطابق با این همراه همیشگی تغییر دهید که کار کردن برای شما آسان‌تر شود.

اگر از آن دسته از افرادی هستید که از رماتیسم رنج می‌برید و هر روز پشت میز و کامپیوتر کار می‌کنید راه حل‌های زیر را دنبال کنید.

1 – به پوسچر خود توجه کنید

هنگام کار چه نشسته باشید چه ایستاده، حواستان به آرتروزتان باشد. سعی کنید طوری بنشینید تا کمترین فشار به ستون فقرات وارد شود. هر فشار بیش از حد می‌تواند درد آرتروز را تشدید کند و باعث کاهش تمرکز در کارتان شود.

2 – در طول روز فعالیت‌های مختلفی انجام دهید

اگر پشت میز نشین هستید، حواستان باشد هر چند وقت یک بار بلند شوید و کمی حرکت کنید. پشت میزتان حرکات کششی انجام دهید. در زمان نهار کمی پیاده‌روی سریع داشته باشید.

 در طول روز فعالیت‌های مختلفی انجام دهید و از تکرار یک عمل که تنها یک بخش از بدن را تحت فشار زیاد قرار می‌دهد خودداری کنید. سعی کنید فشار را روی همه اندام‌ها تقسیم کنید تا از تشدید آرتروز در مفاصل کوچک جلوگیری شود.

3 – راهکاری برای کسانی که زیاد می ایستند

 اگر کار ایستاده انجام می‌دهید برای کاهش عوارض آرتروز، فشار را بین دو پا متعادل کنید این طور نباشد که به علت خستگی فشار را فقط به یک پا وارد کنید. کفش با پاشنه بلند برای افراد مبتلا به آرتروز مضر است. نه قانون محل کار و نه زیبایی هیچ کدام مهم‌تر از سلامتی شما نیست.

4 – نگاهی به صندلیتان بیندازید

از اینکه صندلی، گودی کمرتان را پر می‌کند مطمئن شوید. از آنجایی که بیشتر صندلی‌ها دارای ساپورتر گودی کمر نیستند یعنی گودی کمر را پر نمی کنند، باید از پشتی طبی ارگونومیک استفاده کنید. پشتی طبی با کاهش فشار وارد بر مهره‌ها و عضلات ستون فقرات از کمردرد جلوگیری می‌کند. راست و کمی متمایل به عقب بنشینید. از صندلی استفاده کنید که تکیه‌گاه آن از شانه‌ها حمایت کند.

شاید لازم باشد ارتفاع میز و صندلی را تنظیم کنید. هنگام نشستن باید ساعد دست در یک زاویه قائم روی میز حمایت شود و پاها روی زیرپایی قرار بگیرند.

5 – نگاهی به کامپیوترتان بیاندازید

اگر مبتلا به روماتیسم مفصلی هستید، با استفاده از نگهدارنده ارگونومیک مانیتور را در راستای چشم تنظیم کنید تا مجبور نباشید سر و گردن را خم کنید.

نگهدارنده مانیتور

منابع :

Webmed

spinehealth


برچسب ها: آرتروز رماتیسم رماتیسم مفصلی کامپیوتر مانیتور

دیدگاه کاربران

محصولات مرتبط

به نشین اُرتوسیت مدل SC4
697,000 تومان
نگهدارنده مانیتور استار مدل MS1
747,000 تومان
زیرلپ تاپی ارگوتاپ مدل LTS1
337,000 تومان
پشتی طبی باراد مدل LS1
537,000 تومان
Previous Next

مطالب مرتبط

جلوگیری از ابتلا به سندرم تونل کارپال با “مچی موس” 28 اردیبهشت 1401

افزایش بهره‌وری و رضایت شغلی، با علم ارگونومی 18 اردیبهشت 1401

کارمندی در حال انجام حرکات ورزشی در پشت میزش

8 حرکت ورزشی مناسب افراد پشت میزنشین 14 بهمن 1400

دلایل ابتلا به گردن درد و راه های جلوگیری از آن 14 فروردین 1400

۷ روز عودت کالا
۳   تا   ۵   سال گارانتی
خدمات و پشتیبانی

اطلاعات تماس دفتر مرکزی باراد

  • مشهد، شهرک صنعتی توس، فاز 2، دانش 4، پلاک 658

  • ۰۵۱-۳۱۵۴
  • Info@barad.com
  • حریم خصوصی
  • انتقادات و پیشنهادات
تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
تمامی حقوق برای شرکت باراد محفوظ است.
لوگو شرکت باراد
ورود و عضویت
  • صفحه اصلی
  • درباره باراد
  • محصولات
  • وبلاگ
  • ثبت گارانتی
  • اخذ عاملیت
  • تماس با ما