لوگو شرکت باراد
لوگو شرکت باراد
  • صفحه اصلی
  • درباره باراد
  • محصولات
  • وبلاگ
  • ثبت گارانتی
  • اخذ عاملیت
  • تماس با ما
   صفحه اصلی    /       وبلاگ    /       ارگونومی در محل کار     /         مزیت‌های به نشین ارتوپدی ارگونومی (زیرنشیمنی ارینگ) برای افراد پشت میز نشین   

مزیت‌های به نشین ارتوپدی ارگونومی (زیرنشیمنی ارینگ) برای افراد پشت میز نشین


گردآورنده: تیم تحقیق و توسعه باراد
20 دی 1399
به نشین ارتوپدی

به ‌نشین ارتوپدی یکی از انواع متنوع به‌نشین تولید شده در حوزه‌ی ارگونومی است. در ادامه‌ی مطلب به بیان ویژگی‌های مثبت و فواید این محصول اشاره شده است.

کمک به نشستن راحت

هنگام نشستن بیشتر وزن بدن از مهره‌های کمر به استخوان‌های نشیمنگاهی و سپس به صندلی منتقل می‌شود و این در حالی است که این استخوان‌ها تنها با 8 درصد سطح صندلی در تماس هستند. می‌توانید تصور کنید روی یک نقطه کوچک چه فشاری وارد می‌شود؟ دقیقا به همین دلیل هنگام نشستن به درد نشیمنگاهی دچار می‌شویم. اگر قدرت جابه جا شدن نداشتیم این فشار می‌توانست در عرض 10 تا 15 دقیقه باعث بسته شدن مویرگ ها و عدم تغذیه و اکسیژن رسانی به سلول‌ها گردد و پوست و عضلات را تخریب کند. این همان چیزی است که به آن زخم بستر می‌گویند و متاسفانه معلولین حرکتی با این عارضه مواجه هستند.

استفاده از به نشین روی صندلی می‌تواند باعث تقسیم یکنواخت وزن روی صندلی شود بنابراین فشار وارد بر استخوان‌های نشیمنگاهی و بافت‌های زیر آن کاهش می‌یابد و راحت‌تر می‌نشینید.

به نشین

کمک به درست نشستن

درست نشستن می‌تواند باعث افزایش اکسیژن رسانی به مغز، افزایش تمرکز، کاهش سطح استرس، بهبود سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم، بهبود خلق و خو و افزایش اعتماد به نفس گردد.

نشستن اشتباه به ستون فقرات فشار زیادی وارد می‌کند، از آنجایی که طناب عصبی نخاعی درون ستون فقرات محافظت می‌شود، فشار وارد بر ستون فقرات به عصب نخاعی نیز فشار وارد می‌کند. طناب عصبی نخاعی ارتباط بین مغز با اندام‌های بدن را بر عهده دارد و فشار وارد بر آن، عملکرد اعضا بدن را تضعیف می‌کند.

کاهش فشار بر ستون فقرات

چگونه درست بنشینیم؟

استفاده از به نشین کمک می‌کند درست بنشینید. نشستن درست با کاهش فشار وارد بر ستون فقرات از کمردرد و فتق دیسک کمر جلوگیری می‌کند.

روی به نشین راست و مستقیم بنشینید. به جلو خم نشوید، شانه‌هایتان را به عقب بکشید به طوری که لاله گوش پشت شانه‌ها قرار گیرد.

کاهش درد در افراد مبتلا به التهاب و شکستگی دنبالچه

نشستن در افرادی که دچار التهاب و شکستگی دنبالچه هستند بسیار دردناک است. شکستگی دنبالچه می‌تواند بر اثر زمین خوردن اتفاق بیفتد. بارداری و تولد نوزاد و همچنین نشستن‌های طولانی مدت و اشتباه می‌تواند دنبالچه را دردناک سازد. اگر دچار درد و التهاب دنبالچه هستید، به نشین را در مرکز نشیمنگاه صندلی قرار دهید. طوری روی به نشین بنشینید که دنبالچه‌تان در مرکز به‌نشین یعنی در حفره داخلی آن قرار گیرد تا هنگام نشستن هیچ فشاری روی دنبالچه نباشد.

شکستگی دنبالچه

کاهش درد دنبالچه در دوران بارداری

در دوران بارداری سر جنین فشار زیادی به دنبالچه وارد می‌کند به این دلیل که دنبالچه درست پشت رحم قرار دارد. همان‌طور که جنین بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود فشار وارد بر دنبالچه هم بیشتر می‌شود به‌طوری‌که مادران باردار اغلب دچار درد دنبالچه هستند.

یکی دیگر از عوامل درد دنبالچه در دوران بارداری هورمون‌ها هستند. در این دوران هورمون‌هایی در بدن آزاد می‌شوند که سبب شل شدن رباط‌ها می‌شوند. شل شدن رباط‌ها عبور جنین از لگن و معجزه تولد را امکان‌پذیر می‌کند. رباط‌ها به استخوان‌ها متصل هستند. شل شدن رباط‌ها در لگن اجازه می‌دهد دنبالچه بیش از معمول حرکت کند و دچار التهاب و درد گردد. بهترین راه برای کاهش درد دنبالچه در دوران بارداری هنگام نشستن، استفاده از به‌نشین ارینگ یا ارتوپدی است. استفاده از به‌نشین برای نشستن راحت بعد از زایمان نیز توصیه می‌شود.

نشستن بعد از زایمان

جلوگیری از بیماری های پروستات

یکی از دلایل افزایش آمار ابتلا به سرطان پروستات در کشورهای پیشرفته، نشستن‌های طولانی مدت است به طوری‌که از هر 6 مرد، یک نفر به سرطان پروستات مبتلا است.

نشستن فشار زیادی روی پروستات وارد می‌کند که می‌تواند به درد و بیماری‌های پروستات و حتی سرطان پروستات منجر شود. نشستن روی به نشین‌های ارتوپدی ارگونومیک جهت کاهش فشار وارد بر پروستات مناسب می‌باشد.

کاهش فشار وارد شده بر پروستات

پیشگیری و درمان هموروئید

دلایل مختلفی می‌تواند عامل ابتلا به هموروئید باشند؛ اما دلیل اصلی ابتلا به هموروئید استرس بیش از حد و فشار روی رکتوم (انتهای روده بزرگ) است. بارداری، یبوست، چاقی و مخصوصا نشستن‌های طولانی مدت هم می‌توانند از دلایل ابتلا به هموروئید باشند.

استفاده از به نشین می‌تواند با کاهش فشار وارد بر رکتوم از هموروئید پیشگیری کند و در صورت ابتلا به آن، درد را هنگام نشستن کاهش دهد و به فرآیند درمان کمک نماید.

به نشین ارگونومیک ارتوپدی


برچسب ها: بارداری به نشین ارینگ درد دنبالچه زایمان زیر نشیمنی هموروئید

دیدگاه کاربران

  1. ساحل انصاری گفت:
    فروردین 22, 1400 در 8:24 ق.ظ

    من از بهنشین شما مدل ارتوسیت استفاده میکنم.فوق العاده است.

    پاسخ
  2. علی رحمانی گفت:
    فروردین 15, 1400 در 4:22 ب.ظ

    تشکر از مطالب فوق العادتون بسیار مفید و کاربردی بود.

    پاسخ

محصولات مرتبط

به نشین اُرتوپدی ارگونومیک مدل SC5
597,000 تومان
نگهدارنده مانیتور ماتریکس مدل MS2
747,000 تومان
پشتی طبی باراد مدل LS1
537,000 تومان
Previous Next

مطالب مرتبط

درمان کمردرد در دوران بارداری

دلیل ابتلا مادران باردار به درد دنبالچه و راهکار جلوگیری از آن 08 دی 1399

چرا نشستن طولانی مدت باعث ابتلا به هموروئید (بواسیر) می‌شود؟ 30 مهر 1399

علائم ابتلا به درد دنبالچه چیست و ارگونومی چگونه از آن جلوگیری… 01 مهر 1399

چگونه هنگام نشستن از درد دنبالچه جلوگیری کنیم؟ 04 شهریور 1399

۷ روز عودت کالا
۳   تا   ۵   سال گارانتی
خدمات و پشتیبانی

اطلاعات تماس دفتر مرکزی باراد

  • مشهد، شهرک صنعتی توس، فاز 2، دانش 4، پلاک 658

  • ۰۵۱-۳۱۵۴
  • Info@barad.com
  • حریم خصوصی
  • انتقادات و پیشنهادات
تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
تمامی حقوق برای شرکت باراد محفوظ است.
لوگو شرکت باراد
ورود و عضویت
  • صفحه اصلی
  • درباره باراد
  • محصولات
  • وبلاگ
  • ثبت گارانتی
  • اخذ عاملیت
  • تماس با ما